مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ربوی بودن معامله

باسلام
بنده ضمانت 50 میلیون سفته رو انجام دادم که محکوم به پرداخت آن شدم. مبلغی که طلبکار پرداخت کرده بوده 25 میلیون بوده و جهت ضمانت بیشتر دو برابر سفته گرفته و همشو اجرا گذاشته. البته این وسط 2 میلیون هم سود خواسته بوده. پرینت حساب صادرکننده سفته میتونه اثبات کنه معامله ربوی هست یا اینکه اثبات کنه بدهی بنده فقط 25 میلیونه؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مجموع توضیحات شما باید در دادگاه اثبات شود