مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار برای کارگر

با سلام
کارگری را برای انجام کار ساعتی (تخلیه بار) در انبار با مبلغ توافقی بکار گرفتیم همان ابتدای کار پای وی زیر چرخ گاری رفت و انگشت شسصت وی دچار له شدگی و شکستگی شد
وی را بلافاصله به اورژانس انتقال دادیم بیمه مسولیت کارگر دانا هم داریم
فرایند استفاده از بیمه و اینکه بعدها کارگر شکایتی نکند چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ضمن تشکیل پرونده بیمه واعلان گزارش به بیمه تا بتوانید از بیمه خود استفاده وخسارت ودیه کارگر را پرداخت نمایید از کارگر رضایت نانه رسمی ومخضری بابت عدم شکایت وهیچگونه ادعایی در حال واینده نداشته باشد اخذ گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا به بیمه اطلاع بدهید و تشکیل پرونده نمایید و سپس مدارک پزشکی و
نظریه پزشکی قانونی خود را به بیمه تحویل بدهید