مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین زراعی

باسلام و عرض خسته نباشید، موضوع راجع به خرید قطعه زمین زراعی هست که صاحب زمین خود املاک بوده و بعد از خرید زمین توسط بنده، بعد از پرداخت دو مرحله از سه مرحله پرداختی های مورد توافق از ثبت در سامانه اسناد و املاک جهت صدور کد رهگیری، به دلیل تغییر در وضعیت قرارگیری زمین فروخته شده به میل خود مثلا زمین اتوبوسی به جای زمین مربع شکل از صدور کد و ثبت در سامانه و اصرار بر خرید به این شکل اصرار دارد، لذا با توجه به عدم اجرای جاده زمین که از توافقات خرید بوده و در صورت عدم انجام در قرارداد قید شده خریدار تا اجرای مورد فوق میتوان از پرداخت مرحله آخر ممانعت کند و عدم درج در سامانه بابت خلف وعده املاک پر فروش زمین مورد توافق و گذشت زمان پرداخت مرحله آخر، به بنده چه راهکار قانونی پیشنهاد میکنید؟ با تشکر فوری

پاسخ ها :

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

با سلام در صورتی که فروشنده به تعهدات خود عمل نمیکنه اگر در مبایعنامه حق فسخ وجود دارد میتوناید فسخ کنید و یا اینکه الزام ایشان را برای انجام تعهداتش بخواهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

دادخواست الزام به انجام تعهد به دادگاه تقدیم نمایید

یک وکیل

با سلام جای نگرانی نیست و امکان تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهد از جانب شما وجود دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهدات و الزام به تسلیم مبیع طبق قرارداد را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد می توانید الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید