مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه صلح و سازش

سلام برا بنده ابلاغیه امده به عنوان ویژه صلح و سازش که از طرف خانمم هسته که قهر کرده بود ، میخوام بدونم منظورشان چیه و نتیجه اخرش چی میشه ؟

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
احتمال زیاد جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده.
صلح و سازش اجباری نیست.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جهت صلح و سازش به شورا ارجاع می شود. و برای سازش تلاش می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قبل از ارجاع پرونده به دادکاه جهت سازش طرفین پرونده به شورا ارسال میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پرونده شما جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده است که شاید طرفین حاضر به صلح بشوند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،جهت صلح و سازش پرونده شما به شورا ارجاع گردیده.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جهت صلح و سازش به شورا ارجاع می شود. و برای سازش تلاش می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی پرونده های دادگاه خانواده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع میشه.
اگر سازش نشد به دادگاه خانواده ارجاع داده می شود

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
در تاریخ حضور به شعبه مربوطه حاضر و از موضوع مطلع شوید