مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزند و طلاق

سلام من میخوام پسر یک سال و نیمه ام رو بردارم و از خونه برم و قصد طلاق دارم چون نمیتونم شوهرم رو تحمل کنم آیا میتونه بچه رو از من بگیره؟

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
مطابق قانون تا 7 سالگی حق حضانت با مادر است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

چون اولویت حضانت با شماست خیر نمی تواند استرداد طفل نماید ولیکن درخواست تعیین ملاقات امکان پذیر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تا 7 سالگی حضانت با شما خواهد بود ولیکن ایشان میتوانند دادخواست ملاقات طفل را بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون ، حضانت فرزند تا سن 7 سالگی با مادر است مگر طبق تشخیص قاضی ، مصلحت کودک ایجاب نماید که حضانت بر عهده پدر باشد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،حضانت فرزند تا سن 7سالگی با مادر می باشد.مگر شرایط سال حضانت وجود داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مطابق قانون تا 7 سالگی حق حضانت با مادر است اما پدر هم حق ملاقات دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی با شماست و می توانید نفقه فرزند مشترک را نیز مطالبه کنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر و بعد از آن تا سن تکلیف با پدر و بعد از سن تکلیف خود فرزند تعیین میکند که با کدوم یک از والدین بموند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام حضانت طفل تا ٧ سالگي با مادر است
جهت مشاوره در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥