مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال خودرو

باسلام. من یه دستگاه خودروی سواری از شخصی خریدم . کارت ماشین و پلاک ماشین به نام مادرشه ‌ولی برگ سبز خودرو رو گم کرده برگه سبز هم به نام مادرشه . بعد روزنامه دادن که مفقود شده و روزنامشم اومده. ایشون به همراه مادرشون اومدن داخل دفتر اسناد رسمی که وکالت تعویض پلاک به من بدن که دفتر اسناد رسمی گفتن نمیشه باید اول صاحب سند ماشینو بنام مادرتون بزنه بعد مادرتون وکالت به ایشون بده .. چون کارت ماشین و پلاک و برگه سبز به اسم مادرشونه اما سند نه. حالا سوالم اینه میتونم برم نوبت بزنم برا تعویض پلاک و ایشون با مادرش بیان و همونجا موقع تعویض پلاک مادرشون با مدارک بیاد و به من انتقال بده که برگه سبز برا من صادر بشه و کارت ماشین .. یا اینکه هیچ راهی نداره بجز اینکه صاحب سند اول سند بزنه به اسم مادرشون بعد اونم به اسم من بزنه؟؟ و اینکه ایا برگه سبز به نام صادر بشه دیگه نیاز به انتقال سند نیس و همون برگه سبز حکم سند داره؟ ممنون میشم متوجهم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله. اگر شخصی که پلاک خودرو به نام ایشان است حضورا در مرکز تعویض پلاک حاضر بشود تعویض پلاک انجام خواهد شد
و بهتر است که در دفترخانه اسناد رسمی هم. انتقال قطعی سند انجام بشود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله با حضورایشان در مرکز تعویض پلاک می توانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله با حضورایشان در مرکز تعویض پلاک می توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علاوه بر تعویض پلاک باید سند نیز در دفترخانه منتقل شود.