مشاوره حقوقی رایگان - حق نشر و مالکیت معنوی

سلام. هر کدام از موارد زیر آیا قانونی اند یا خیر؟
1. استفاده از پی دی اف کتاب ها هر کتابی باشد که موجود است در فضاهای مجازی و سایت ها .
2. کپی کردن کتب برای خود و دوستان بدون منفعت بردن
3. عکس گرفتن از کتب برای اشتراک گذاری بدون منفعت بردن
4. برنامه های کامپیوتری که پولی اند چه ایرانی چه خارجی اگر رایگان استفاده شوند به هر نحوی مثل شکستن قفل و ... آیا غیر قانونی است اگر استفاده شخصی باشد و کپی آن مصرف شود
5. ویدئو ها و دوره های آموزشی که به صورت پولی در سایت رسمی انتشار دهنده و موسسه قرار دارد را می توان رایگان در اختیار گرفت و استفاده کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

منظور شما شمخص نیست شما میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید