مشاوره حقوقی رایگان - ثبت تغییر شرکت

سلام. یک سال قبل پس از تشکیل مجمع عمومی یک شرکت سهامی خاص و انجام انتخابات اعضای هیئت مدیره انتخاب و فعالیت خود را شروع نمودند ولی از ثبت تغییرات علیرغم ارسال اظهارنامه سر باز زدند و با عدم پرداخت مالیات، اداره دارایی اقدام به توقیف مایملک هیئت مدیره قبل نمود.
بر اساس چه قانونی میتوان شکایت کیفری یا حقوقی نمود و آنان را اجبار به ثبت تغییرات نمود؟
مگر میشود که آنان تصمیم بگیرند ولی مسئولیت تصمیمات آنان بر دوش هیئت مدیره قبل باشد؟
خسارات وارده شده به هیئت مدیره قدیم چگونه قابل محاسبه و دریافت است؟
اگر ثابت شود که حتی تشکیل مجمع و انتخابات به دلیل عدم سهامدار بودن اعضای جدید در آن شرکت غیر قانونی بوده و تاثیری در روند پیگیری قضایی امر دارد. با تشکر.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
قانون تجارت
و
قانون اصلاحی قانون تجارت