مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات شرکت

سلام. شرکت سهامی خاص در سال 88 ثبت نمودم . در سال 91 تغییراتی در هیئت مدیره و بازرسین را در ثبت شرکتها به طور کامل انجام دادم. ولی تا کنون (سال 1400) شرکت غیر فعال بود. سوالی که داشتم این است که ایا اکنون باید تغییرات را به اصطلاح در اداره ثبت شرکتها به روز کنم (تمدید اعضا هیئت مدیره و بازرسین) با توجه به اینکه نمیخواهیم هیچ تغییری در اعضا صورت گیرد. و اینکه در اساسنامه ذکر شده با توجه به ماده 136 لایحه اصلاح قانون تجارت مدت مسئولیت مدیران تا انتخاب مدیران بعدی خود به خود ادامه پیدا میکند. با تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر مدت مدیریت اعضا نامحدودباشد نیازی به ثبت صورتجلسه نیست درغیر اینصورت صورتجلسه باید تجدید شود .درهرحال بدون تهیه صورتجلسه جدید مسیولیت با مدیران منتخب است و ضرورت ثبت با لحاظ نیاز به انجام اقداماتی در مراجع مختلف است