مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک به دلیل دو تیکه بودن ماشین

سلام . 15 روز پیش پراید مدل 87 خریدم که در زمان تعویض پلاک متوجه شدم 2 تیکه است و امکان تعویض پلاک وجود ندارد. قولنامه دستی بین من و کسی که وکالت از صاحب اصلی داشت تنظیم شد پول ماشینو با حیله گری در دو دستگاه پوز جدا گانه گرفتن و حتی پولی که من دادم برای پرداخت خلافی ماشین بجای پرداخت آن به حساب خودشان کشیدن که من در زمان تعویض پلاک متوج شدم خلافی ماشین پرداخت نشده . سردفتر هم آدم خودشونه و در واقع گرفتار یک گروه کلاهبردار شدم . بفرمایید من چکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مفصل بودن توضیحات و ارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید تا توضیحات کامل ارائه گردد