مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از برادر

با سلام. پدر من 14 سال هست که فوت شده و من متاهل هستم و برادرم بدون اجازه وراث بعد از مرگ پدرم دو طبقه بالای ملک ورثه خونه ساخته است و دو طبقه رو بدون امضا و اجازه ی من، اجاره داده است. من الان خودم مستاجر هستم و نیاز به سهمم دارم و اون میگوید تو فقط از طبقه ی همکف که ملک اصلی بوده ارث میبری در صورتی ک من به او نه اجازه ساخت دادم و نه اجازه ی اجاره و به او گفتم هزینه ای که برای دو طبقه کردی بین وراث تقسیم کن و بعد از فروش سه طبقه هزینه هایی که خرج کردی را از سهمم کسر کن. من چطور میتوانم سهمم رو از او بگیرم؟ آیا دادگاه حق رو به من میدهد یا اون؟ ممنون میشوم اگر راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سالیان سال از ساخت ان میگذرد وشما وسایر وراث تذکری به ایشان نداشته ایید وبه سکوت برگزار نموده ایید قرینه بر ان است که رضایت خودرا عملا نشان داده ایید لذا هرچند شما نیز مستحق اخذ قدرالسهم خود هستید ولیکن باید هزینه ساخت وساز را پرداخت نمایید