مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از حساب بانکی

سلام، خسته نباشید.
سال 98 مبلغ دو میلیون تومان از حساب پسرم برداشت کردند و بعد از مراجعه به پلیس فتا دستور توقیف حساب رو گرفتم.
متوجه شدیم که در استان های دیگر هم این حساب مسدود شده و فقط از ما پول برنداشته و در شیراز پرونده تشکیل شد.
بازپرس رای عدم استماع صادر کردند.
پرونده به کرج رفت و بعد از یک سال اون جا هم این رای رو دادند. به هر حال دیگر به خاطر دوری راه پرونده از دسترس ما برای پیگیری خارج شد. الان دیگر هیج خبری از پرونده بعد از کرج نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید که چه میشود کرد. از لطف شما بینهایت سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
در خصوص جنبه خصوصی جرم، در صورت عدم پیگیری شما، اصولاً پرونده مختومه و بایگانی می‌شود.
ولیکن از طریق دفتر دادگاه، موضوع را تلفنی پیگیری کنید تا در مواقع لزوم حضور داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه عدل ایران روند پرونده رو پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ناچاراً باید به صورت حضوری مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید حضوری مراجعه فرمایید