مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت یکی از ورثه

با سلام و احترام.
خواهشمند است لطفا محض رضای خداوند متعال راهنمایی های لازم مبنی بر تنظیم دادخواست و درخواست متن تامین دلیل که مشتمل بر نکات کلی و جزئی و به طور کل موارد قابل ذکر جهت استرداد، اعاده و خلع ید و باز پس گرفتن حق و حقوق ( اموال منقول و غیر منقول " اعم از زمین های مزروعی و کشاورزی، زمین و خانه های مسکونی موجود و خرید و فروش یافته، وسایل، ادوات ماشین های کشاورزی و ماشین های سواری موجود و خرید و فروش شده است و سرمایه های 18 ساله ی حاصل از کشت و کار 70 هکتار زمین های کشاورزی دیم و آبی، منازل مسکونی با عرصه و اعیان موجود و سر خود و بدون کسب اجازه تخریب شده که برای رد پا گم کردن انجام یافته است. لوازم خانگی" اعم از وسایل، ظروف و ابزار آشپزخانه به همراه کلیه دستگاه های مورد نیار آشپزی و پخت و پز، نگهداری مواد غذایی مانند انواع اجاق گاز، یخچال و غیره ،البسه خواب و وسایل نشیمن نظیر مبل و فرش های دستباف و ماشینی و دیگر ملزومات ریز و درشت زندگی که به خاطر زندگی کردن در کنار والدینمان( پدر و مادر) تحت تصرف یکی از برادران مان بوده و اخیر متوجه شدیم با سوء استفاده از بی سوادی و اساسا بی خبری از پدر و مادر که چندی پیش به رحمت خدا رفته اند و وراث تنی ( خواهران و برادران " 7 نفر") که همگی در قید حیات هستند، گل سرسبد اموال منقول و غیر منقول ارثی پدری و ذخایر سرمایه های ریالی مذکور را در خفا به نام خودش ثبت و ضبط نموده است و ادعای تصاحب صاحبیت کرده و از تقسیم عادلانه و مساوی سرباز زده و خودداری می کند. جهت ارائه به مراجع رسیدگی قضایی( شورای حل اختلاف و دادگستری ) به صورت مکتوب بفرمایید متشکریم. لازم به ذکر است اقدامات اولیه دادرسی تا مرحله تهیه استشهاد محلی و مدارک مرتبط و مورد نیاز و ارائه آن به شورای حل اختلاف محل سکونت ( بیله سوار مغان در استان اردبیل) صورت پذیرفته است.
آیا این کار به طور کل به عنوان خیانت و یا خیانت در امانت و یا هر عنوان دیگری از خیانت قابل تلقی است یا نه؟ آیا قابل پیگیری در مراجع قضایی است یا خیر؟ ( با توجه به متن) باز هم ممنون از این که راهنمایی میفرمایید و به سوالات ما پاسخ میدهید.

پاسخ ها :

مليحه  قنبري فيروز ابادي

مليحه قنبري فيروز ابادي :

استان :

سلام
عزیزم شما حتما جهت انجام این موارد بصورت حضوری از وکیل مشاوره دریافت کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. مواردی که مطرح کردید شامل مجموعه ای از اقدامات قضائی است که از تحریر ترکه و در خواست پلمپ شروع و به تقسیم ختم می شود بعلاوه اگر در انتقال بعض اموال تخلف قانونی صورت گرفته باشد باید بررسی گردد که آیا این اقدامات خلاف قانون بوده یا نه و آیا وصف مجرمانه دارند یا نه . در انجام این پروژه چند نفر با هم همگرا و چند نفر ممتنع هستند ، در نتیجه این یک برنامه اقدام جامع لازم دارد که از حوصله این روش خارج است. توصیه می کنم جهت دریافت مشاوره حضوری و بررسی اسناد و مدارک و آنچه اتفاق افتاده هماهنگ کنید.