مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام و عرض ادب.
قباله زمین ارثی را به یکی از وراث به صورت امانت دادیم. حالا اون وارث به کل میگوید قباله ای پیش من نیست و ما داریم به خاطر این کار او متضرر میشویم. با توجه به این که او خودش وارث درجه 2 هست و 8 وارث درجه 1 رو معطل خودش کرده است. از او شکایت خیانت در امانت بکنیم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر دلیل و مدرکی دال بر امانت بودن سندمورد اشاره دارید بلی. در غیر این صورت شکایت شما بی نتیجه خواهد ماند.