مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب خونه

با سلام. ما الان حدودا دو هفته اس خونه ای رو اجاره کردیم. بعد از جابجایی متوجه شدیم که خونه داره هر 5 دقیقه میلرزه به طوری که انگار زلزله میاد و بعد متوجه شدیم که دقیق از زیر خونه مترو رد میشه که باعث لرزش شدید میشه. و این رو صاحب خونه میدونست و به ما نگفت. ما هم بهشون گفتیم که میخواییم پاشیم و یه ماه زودتر داریم میگیم چون به مشکل برخوردیم برای زندگی کردن اونجا. این آقا یعنی صاحب خونه پول الان دستشه و داره اذیت میکنه و نمیده. میگه پول دوماه اجاره کم میکنم بعد میدم.در صورتی که ما کلا یه هفته هم اونجا ساکن نبودیم و فقط وسیله ریختیم اونجا. من چیکار میتونم بکنم که این آقا با اینکه هم دروغ گفته هم کلی هزینه و خرج برا ما تراشیده پول مارو بده.
ضرر و زیان این فسخ قرارداد با اینکه دروغ از جانب صاحب خونه بوده چقده ؟ لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در قرارداد اجاره مسکونی اگر قبل از اتمام مدت مستاجر بخواهد تخلیه نماید باید کمیسیون بنگاه را بپردازد و یک ماه اجاره بها را علاوه بر مدتی که در خانه سکونت داشته بدهد و تخلیه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سر وصدای مترو باعث سلب اسایش وارامش شما شده وادامه زندگی در انجا برای شما وخانواده میسور نیست مراتب فسخ قرارداد را از طریق ارسال اظهارنامه رسمی به موجر اعلام وسپس از طریق دادگاه تایید فسخ واستردادد ودیعه را بخواهید البته یاداور میگردد که این اقدام حداقل سه ماه زمانبر خواهد بود توصیه میشود با توافق حل وفصل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد برای موجر ارسال نمایید و سپس دادخواست فسخ قرارداد اجاره را مطرح نمایید