مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای وکالت تعویض پلاک

سلام. بنده ماشین خریدم و قولنامه دستی نوشتیم تا کارهای ماشین انجام شود و بعد فهمیدم که پلاک ماشین توقیف شده و برگ سبز به نام کسی دیگر هست و اون هم میگوید من هفت میلیون میگیرم وکالت تعویض پلاک میزنم. راهنمایی کنید چی کار کنم؟ 20 میلیون هم دادم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مناسفانه این مورد زیاد شده است، شما به طرفیت فروشنده دادخواست الزام له تنظیم سند دهید