مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پیمانکار از کارفرما

سلام، خسته نباشید.
یک مشکلی برای بنده پیش آمده است و پیمانکار نماکار هستم. نمای یک ساختمان رو گرفتم و قرارداد بستم. کارفرما بدون تسویه و اطلاع مابقی کار را با نماکار دیگری قرارداد بسته است. برای شکایت باید از کجا شروع کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از کارشناسان بیمه سوال فرمایید شماره تناس در سایت بیمه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشادیه و تامین دلیل و اگر دارید قرارداد واگر پولی به حساب شما واریز کرده با گواهی بانک

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام در تنظیم قراردادشرایطی راکه هریک از طرفین کوتاهی کند باید به تعهدش عمل کند