مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب چک برگشتی

سلام. من چک برگشتی دست طلب کار دارم و چند ماهی از آن گذشته است.
فروردین ماه 1400 برگشت شده است. آیا شکایت کیفری میتوانند؟ چطور میشود ثابت کرد چک مدت دار بوده است؟
آیا بدون این که در ثنا ابلاغ شود میتوانند شکایت کنند و جلب بگیرند در حالی که بنده هیچ اطلاعی نداشته باشم؟ یعنی میشود بدون هیچ ابلاغ و اطلاعی ناگهان مامور با جلب بیاید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از تاریخ برگشت چک شش ماه فرصت دارد که شکایت کیفری نماید
اگر چک سفید انصا بوده ویا تاریخ ان دو ماه قبل صادر شده وعده دار تلقی میگردد وجنبه کیفری ندارد وبا شهادت شهود ویا فاکتور ومدرکی که نشان دهنده وعده دار بودن چک باشد قابل اثبات است
معمولا اگر ثنا نداشته باشید بصورت فیزیکی به ادرس اعلامی مندرج در گواهی عدم پرداخت چک ابلاغ میگردد واگر خودتان را در موعد مقرر حاضر ننماید حکم جلب صادر میکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از تاریخ برگشت چک شش ماه فرصت دارد که شکایت کیفری نماید