مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مرخصی بدون حقوق

با سلام
من کارمند رسمی شهرداری تهران در عملیات آتش نشانی هستم و به خاطر همراهی همسرم در سفر 6 ماهه که حتی ممکن است تا یکسال طول بکشد، نیاز به دریافت مرخصی بدون حقوق طولانی مدت دارم آیا با ارسال درخواست من موافقت می شود یا می توانند قبول نکنند؟ چه راهکاری وجود دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانند با درخواست مرخصی ، قبول نمایند یا ننمایند

حامد فراهانی

جناب آقای حامد فراهانی :

قبول مرخصی بدون حقوق در حیطه اختیارات مسئول شماست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه مشخص نیست به سازمان مربوطه مراجعه فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا اخذ مرخصی بدون حقوق توسط دستگاه ها مورد پذیرش قرار میگیرد میتوانید درخواست خودرا بنمایید