مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مرخصی بدون حقوق

سلام، کارمند رسمی اداره آ.پ با 17 سال سابقه خدمت هستم. اکنون بنا به مشکلات شخصی درخواست مرخصی بدون حقوق از مهر 1400 تا خرداد 1401 را دارم. مراحل انجامش چیه؟ با چه درخواست هایی موافقت میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام در خواست خود به همراه دلایل درخواست مرخصی را طی نامه ای به بالاترین رده اداری مربوطه استان منعکس نمایید که البته باید مورد موافقت قرار گیرد