مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن درمورد میزان عقب نشینی ملک خریداری شده

با سلام من در مهر ماه امسال یک باب منزل مسکونی به مساحت77.1 و به قیمت 122000000 تومان را خریداری کردم که موقع سند زدن و بعد از امضا متوجه شدم منزل مورد نظر به میزان 8.9 متر مربع عقب نشینی دارد و از منزل مورد نظر فقط 68.9متر مربع باقی می ماند و این مابه التفاوت میزان مساحت در قیمت حدود 14000000میلیون خورده ای میباشد حال من برای روشن شدن موضوع به شرح آن می پردازم
همانطور که گفتم من در مهر ماه امسال یک باب منزل مسکونی را از یک مشاور املاک که در اصل این منزل به نام خانمشان بود خریداری کردم در موقع خرید بنده این نکته را به ایشان متذکر شدم که آیا این منزل عقب نشینی دارد و ایشان در جواب بنده گفتند خیر و یکسری علایم را به عنوان میزان عقب نشینی منزل مذکور به بنده نشان دادند و در ضمن در قولنامه نیز چنین چیزی را ذکر نکرده بودند و بنده تنها زمانی از این موضوع اطلاع پیدا کرده بودم که در دفتر اسناد رسمی امضا سند را انجام داده بودم و این موضوع را یکی از کارمندان و سردفتر به بنده گفتند و ایشان به عنوان بنگاهی که معامله در آن انجام شده و از همه مهمتر شوهر خانمی که بنده از ایشان ملک را خریداری کرده بودم از اطلاع از این موضوع یعنی عقب نشینی اظهار بی اطلاعی و نبودن چنین چیزی را می کردند اما بنده بعد از گرفتن اطلاعاتی از ایشان در مورد دفترخانه قبلی که ایشان سند را به نام خود در آنجا انتقال زده بودند مراجعه و استعلام قبلی شهرداری مبنی بر عقب نشینی و میزان آن را روئیت کردم و متوجه شدم که چنین چیزی وجود داشته و حتما همسر ایشان هم توسط سردفتر مربوطه در هنگام زدن سند به نامشان و به طبع همسرشان که همان مشاور املاکی است که ما در آنجا آن معامله را انجام دادیم از این موضوع باخبر بوده اند لازم به ذکر است که بعد از مطرح کرد این موضوع و برگرداندن مقداری از مبلغ معامله ایشان مخالفت کرده است حال از شما مشاور محترم تقاضای راهنمایی حقوقی را دارم باتشکر

پاسخ ها :

عقب نشینی ملک خرید و فروش ملک عقب نشینی ملک خریداری شده