مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره درباره اداره کار

سلام بنده نانوایی دارم.
یک خانمی برای نانوایی بنده کار میکرد که فقط بلد بود خمیر چانه کند و من همه کاری کردم و حقوق یک کارگر را بهش میدادم.
این خانم 2 سال کار کرد بعضی مواقع می امد و بعضی مواقع به وجین زمین کشاورزی میرفت.
1 ماه پیش هم رفت شاهرود و دیگر نیامد سرکار و ما کارگر گرفتیم. ایشون یک قلک در نانوایی نگه میداشت و هر شب یک مقداری پول میریخت توی ان.
بعد از اینکه رفت من نمیدانستم ایشون قلک رو با خودش نبرده.
بعد اینکه برگشت اومد دیدیم قلک رو بریدن و پولشو بردن . همه کارگرها رو هم گفتیم ولی پیدا نشد. حالا برای همین گفته ما برداشتیم باید پولشو بدیم. رفته اداره کار از ما شکایت کرده. اداره کار برامون یک برگه فرستاده و گفته باید راضیش کنیم. این خانم بیمه نیست و فقط خمیر چانه میکرد و بصورت ارام ارام و فقط برای اینکه کمک کرده باشیم بهش اووردیمش نانوایی. میشه بگید باید چیکار کنم ؟ اداره کار قانونی داره که منو محکوم کنه؟ تو این مملکت اگه کسی خورد زمین باید یکی دیگه بزنی نتونه از جاش بلند بشه.
حالا نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید ؟ یا تماس بگیرید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون
کارفرما باید تمام حق و حقوق کارگر را بپردازد حقوق ماهانه طبق اداره کار ، بیمه. ، و ...
ولی در مورد پول قلک اداره کار نمی تواند تصمیم گیری نمایید و شما را محکوم به پرداخت پول قلک نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قانون کار در هر صورت از حداقل های قانونی مثل بیمه برخوردار است.