مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح کد پستی

باسلام
ملکی را خریداری نمودم. در سند تک برگ قبل از معامله آدرس ملک به درستی ثبت شده بود (نام خیابان، کوچه اصلی، کوچه فرعی، پلاک و واحد) ولی کد پستی درج شده مربوط به واحد طبقه بالا بود.
در زمان ثبت اطلاعات در بنگاه معاملات املاک و تهیه قولنامه نیز آدرس درست ثبت شده بود ولی کد پستی نیز عینا مطابق سند درج شد.
در زمان مراجعه به دفترخانه و تهیه بنچاق در قسمت مشخصات مورد معامله اطلاعات مربوط به ملک درست ثبت شده (پلاک متنی، پلاک اصلی، پلاک فرعی، قطعه و طبقه) اما در قسمت نشانی ملک با توجه به اینکه این قسمت از طریق استعلام کدپستی به صورت مکانیزه درج می گردد، مجددا طبقه 4 درج شده است.
برای رفع این مشکل دفتر خانه اعلام نمود که بنده بعد از دریافت پیامک ارسال اطلاعات به اداره ثبت اسناد به همراه گواهی کدپستی، به اداره ثبت مراجعه کنم و درخواست اصلاح کدپستی بدم تا در سند جدید کد پستی درست ثبت شود.
آیا راه حل درست است؟ یا اینکه اداره ثبت هم اصلاح نخواهد کرد و لزوما باید از دفترخانه اطلاعات درست ارسال بشه؟ بعدا مشکلی پیش نخواهد آمد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

تنها راه حل منطقی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست تصحیح کدپستی را بدهید