مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

اگر چکی بابت خرید خودرو صادر شود و در تاریخ صادر شده پاس نشود خریدار بخواهد ماشین را پس داده و معامله را باطل کند چه کاری باید انجام دهد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حق فسخی در قرارداد شرط شده باشد قابل فسخ بوده در غیر اینصورت باید وحه چک را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از انعقاد عقد بیع ، فسخ معامله امکان ندارد. مگر در عقد شرط فسخ شده باشد یا فروشنده از تعهدات خود تخلف کرده باشد و شرط شده باشد یا ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فسخ بیع امکان ندارد مگر در عقد شرط شده باشد. یا

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

اگر در بیع شما شرط فسخ شود قابلیت منفسخ شدن دارد