مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه از کارفرما

با سلام
من بصورت دوماه و چند روز تو یه شرکتی از 3 خرداد تا 12 مرداد مشغول به کار بودم قبل از کار توافق شده بود فقط برا اسناد مربوطه به سال 99 انجام بدم که دوماه و چند روز طول کشید و برا هر ماه گفتن بیشتر از قانون کار و به همراه بیمه و هزینه ایاب و ذهاب قبول کردم و شروع کردم تا سر ماه که بیمه کارمنداش رد میکرد برا منو رد نکرد و من به کسی که معرف بود گفت مشکلی نداره صحبت میکنم هزینش پرداخت کنن گفتم موردی نداره چند روزی گذشت به صورت علی الحساب یکبار 2 میلیون و یک بار 3 میلیون به حساب من واریز کزدن گفتن مابقی بعد تحویل گفتم موردی نداره الان من کار تحویل دادم گفتن ما به هرکسی که میاد اولش آزمایشی کار میکنن درصورتی که من گفته بودم فقط برا اسناد 99 میام نه برا 1400 و گفته بودم من موندنی نیستم و قبول کرده بودن
الان کلا به من 5تومن از مبلغی که اونم نامشخص گفته بودن واریز کردن دیگه واریز نمیکنن و جواب منو هم نمیدن
الان من نه قرارداد دارم و نه بیمه که اثبات کنم میخوام شکایت کنم شما راهنمایی فرمایید
من هر روز 8 صبح تا 8 عصر کار میکردم

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

از طریق اداره کار اقدام کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید در اداره کار شکایت نمایید و درخواست خود را مطرح. نمایید