مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام ما 3برادریم خواهر نداریم یکی از برادرهایم از دنیا رفته موندیم دوتا پدر مادرم زنده هستن سوال این هست برادری که از دنیا رفت آیا همسر برادرم که 3تا فرزند داره آیا حق ارث میتونه از پدرم داشته باشه یا کل ارث بین دو برادر تقسیم میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر ابتدا پدر فوت شده بله
درصورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر وارث حین الفوت مورث در قید حیات نباشد ارث نمی برد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله همسر و فرزندان برادرتان ارث میبرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر فرزند ، قبل از پدر خود ، فوت نماید ، فرزند متوفی ، از پدر ارث نخواهد برد و تمام ماترک بین سایر ورثه تقسیم خواهد شد . ولی بهتر است با توجه به این که برادر شما ،
سه فرزند صغیر دارد ،
پدر قبل از فوت خود ، سهم الارث برادر را به اولاد او بدهد

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام چون قبل پدرفوت شدن ارث نمیرسد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

چیزی به برادران نمی‌رسد زیرا زن وفرزنددارد فقط پدر ومادر برادرتان ارث می برند