مشاوره حقوقی رایگان - قرار نیابت قضایی صادر گردید

با سلام. از حساب من بیست میلیون ریال کم شده و من رفتم به اتهام کلاهبرداری اینترنتی شکایت کردم و پس استعلام پلیس فتا امروز سامانه روند کار پرونده چک کردم و این و نوشته قرار نيابت قضايي به شماره مورخ 1400/05/23 صادر گردید.
مجری قرار: واحد قضائي گيرنده
7-نامه صادره به شماره مورخ 1400/05/23 با موضوع «درخواست نيابت» و گیرنده «دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان بستان آباد» ثبت گردید

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،حتما به دلیل اینکه متهم در شهر دیگری ساکن است پرونده شما به آنجا ارسال گردیده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نیابت قضایی برای دادکستری مربوطه جهت انجام تحقیقات وجلب ودستگیری شخص مورد نظر صادر گردیده است