مشاوره حقوقی رایگان - دو خواسته در یک دادخواست

سلام. بنده قصد دارم از مدیر ساختمان به دلیل قفل کردن درب های مشاعات شکایت ممانعت از حق کنم. همچنین ایشون تلفنی در مقابل درخواست بنده جهت رفع ممانعت بنده رو تهدید کردند که اگر شکایت کنم و به جایی نرسم من رو به زندان خواهند انداخت.
آیا من میتوانم هر دو شکایت را یعنی ممانعت از حق و تهدید و ارعاب را در یک دادخواست بیاورم؟ یعنی هر دو موضوع را یک جا شکایت کنم یا باید جداگانه اقدام کنم؟ لطفا مقداری توضیح بدهید. ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ابتدا اظهارنانه بدهید درصورت عدم رفع ممانعت اقدام به شکایت کنید تهدید شون مشروط هست و عنوان مجرمانه ای ندارد نگران نباشید منظورشون درصورت محکومیت شما بعنوان افترا شاکی میشود