مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شاهد دروغین

با سلام. طرفین مقابل پرونده ما بعد از چند جلسه رسیدگی در شورای حل و اختلاف و بازپرسی ادعا کردند که شاهدان ما دروغین هستند و در محل حضور نداشتند و تقاضای کتبی دادند که سیم کارت شهود شنود بشود. این در حالی هست که شاهدان خودشون اعضای تنها خانواده ای هستند که از قبل در محل با اون ها رفت و آمد داشتند و تمام حرف های آن ها طبق خواسته طرفین مقابل ما هست و همه آن ها هم در محل حضور نداشتند ولی محل زندگی آن ها نزدیک محل درگیری بوده است. در حالی که شاهدان ما رهگذر بودند. ما در این شرایط چی کار میتونیم بکنیم؟
همچنین در این درگیری تخریب اموال برای ما صورت گرفته است و شاهد های ما فقط به دو مورد تخریب در اظهارات کتبی اشاره کردند. آیا میتوانند به دو مورد دیگر به صورت شفاهی اشاره کنند؟ آیا قاضی قبول میکند؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تلفن شهود شنود نمیشود. شهود برای استماع شهادت حضورا دعوت می‌شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قاضی پس از استماع شهادت در خصوص اعتبار آن تصمیم گیری می نماید