مشاوره حقوقی رایگان - وکیل خوب

باسلام اعمال ماده 477 قانون ایین دادرسی برای یک پرونده با دلایل کافی باتوجه به اینکه دو متهم داشته که یکی تبرعه و دیگری درزندان است و همچنین شکایت برای شهادت کذب و اعاده حیثیت و تهمت وا فترا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید با تنظیم لایحه دفاعیه مناسب واسناد مربوطه از طریق دفتر ریاست دادگستری کل استان درخواست اعمال ماده 477 نمایید