مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

سلام وقت بخیر من از طریق سایت درج آگهی یک پیج اینستاگرام خواستم بخرم و بیعانه بهشون زدم مابقی رو که زدم گفتند که دیگه واسشون نرفته نمیدونم راست میگن یا دروغ ولی میگن بیا نصف مبلغ بگیر حضوری بگیر اگر میخواید
حالا نمیدونم اگر بانک بازگشت وجه نزنه
میتونم پیگیری شکایت کنم؟ عکس کارت ملی شون رو هم دارم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام صرفا جنبه ی حقوقی داره بنظرم و می توانید از طریق دادخواست مطالبه وجه علیه صاحب شماره کارت اقدام کنید