مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش کلیدی خانه ورثه ای

سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم خونه ای که ورثه ای هستش آیا یه نفر از وراث میتونه بدونه اجازه دیگران به صورت کلیدی بفروشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه بقیه ورثه امکان فروش وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید اذن سایر وراث وجود داشته باشد در غیر اینصورت معامله فضولی ودر معرض شکایت قرار خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

خیر بدون موافقت سایر ورثه این حق را ندارد