مشاوره حقوقی رایگان - پول تو جیبی

من و همسرم چند سال با هم مشکل داریم من مهریه امو گذاشتم اجرا . ایشون هرچی دلش بخواد برای خونه خرید میکنه عکسشم میگیره که خرید کرده کارمند شرکتی بانکم هست ماهی 6_7تومن حقوقش برا خونه در حد 700 اینا خرج میکنه. به من پول تو جیبی 300 تومن میده در صورتی که من باشگاه میرم کلاس زبان میرم دانشگاه میرم و.. هیچکدوم از این هزینه هارو پرداخت نمیکنه و کلا 300 تومنی که میده به منظور بسته اینترنتی و شارژ و کرایه و لباس تفریح و آرایشگاه و ... از صبح میره شب میاد کاری به چیزی هم نداره من چیکار باید کنم؟ من با 300 هزار تومن چی میتونم بخرم؟؟ آیا میتونم درخواست شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
اگر با هم زندگی می‌کنید با هم توافق بکنید در خصوص نفقه و خرجی.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید