مشاوره حقوقی رایگان - شکایت واهی و تحمیل ضرر مالی

با سلام
بنده از سال 94 از شخصی 22 میلیون طلبکارم با شکایتی که کردم موفق شدم حکم به پرداخت طلب خود بگیرم، اون شخص به خاطر کلاهبرداری از سال 94 در زندانه و پولی به بنده با وجود حکم که دارم بنده پرداخت نکرده، از ابتدای امسال از بنده به صورت واهی شکایت کرد که مبلغ 235 میلیون به صورت قرض به من داده که من پسش ندادم 2 تا شاهدم اورد که اعساری که زده بود واسه شکایتش طی این مدت رد شد، با رد شدن اعسارش شکایتش رو پس گرفت و دوباره از اول همون دادخواستو داده بدون هیچ مدرکی فقط با همون 2 تا شاهد داده،حالا میخوام سوال کنم چطور میتونم منم واسه این شکایت واهیش که فقط واسه اذیت کردنه منه شکایت کنم، چون واقعا واسه من هزینه بره هر دفعه یه شکایت واهی کنه تا نصفه ولش کنه بره باز همون شکایت از اول بده و من مجبور بشم باز قراداد جدید وکیل ببندم، ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سه بار شکایت کنه ورد بشه تحت عنوان شکایت واهی میتوانی از همان دادگاه درحواست کنید که جریمه اش کند