مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام بنده زمانی که حکم جلب به خاطر فروش مال غیر از طرفم داشتم هنگام دستگیری با من درگیر شد و طبق گزارش پزشک قانونی و شهادت مامور انتظامی و دوربین مدار بسته که قصد خفه کردن از عمد بنده را داشته و تهدیداتی در کلانتری علیه من کردن ایا میتونم در دادگاه امان نامه برای خودم و خانوادم و وسلیه نقلیم جهت جلوگیری از اسیب احتمالی طرف بگیرم؟ حکم این به قصد خفه کردن و تهدید و افترا که عنوان شده و الانم تا روز دادگاه با فیش حقوقی بیرونه چیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص تهدید وضرب وجرح میتوانید شکایت جداگانه ایی انجام دهید واینکه با با قرار کفالت بیرون است مربوط به اتهام فروش مال غیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان تهدید میتوانید شکایت کنید

كورش  مكرم شهركي

كورش مكرم شهركي :

سلام شما می‌توانید دستور موقت از دادسرا بگیرید در حقوق دستور موقت برای جلوگیری از انجام امری هست که می‌تواند همین آسیب نرساندن طرف باشد