مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد

سلام و خسته نباشید
سال 93 طی دو معامله زمینی را به شخص الف فروختم و 2 واحد آپارتمان در همان زمین از وی خریدم (زمین به صورت وکالتی است و سند رسمی ندارد). قرار شد که تا سال 95 ملک ساخته بشه و 2 واحد آپارتمان به بنده تحویل بشه.
با توجه به عدم ایفای تعهد سال 95 از وی شکایت کردم و دادگاه در سال 96 حق بنده (تحویل 2 واحد آپارتمان در همان زمین و خسارت و ...) رو تایید کرد که شخص الف گفت نمیتونم ساختمان رو تکمیل کنم.
از سال 97 تا 99 طول کشید که دادگاه رو راضی کنم که به جای خسارت، همون زمین رو مزایده بزاره و خسارت من رو بده که مزایده هم برگزار شد.
زمانی که کارها تموم شد، شخص ثالثی (که دوست شخص الف هست) وارد شد و گفت که من سال 97 این ملک رو از شخص الف خریدم.
سوال من:
1- بنده میتونم بگم با توجه به اثبات حق بنده در داشتن 2 واحد در اون زمین، معامله اون دو اشکال داره (فروش مال غیر و ...)؟
2- با توجه به خیار تعذر تسلیم می تونم بگم شخص الف نمیتونه واحدها رو تحویل بده پس دو معامله اولیه باطل هستن؟
3- با توجه به خیار تخلف از شرط بگم که شرط معامله تحویل 2 واحد بوده، چون ایشون وفای شرط نکرده، معامله باطل هست؟
ممنون و متشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به وجوه مختلف موضوع مشاوره تلفنی به شما پیشنهاد میشودمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مشاوره تلفنی استفاده کنید سوال طولانی است