مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوتی در تصادف

سلام
شوهر خواهرم دارای سه فرزند هشت سال به پایین کارمند شرکت نفت در اثر چپ شدن ماشین شخصی که خود راننده بود فوت کرد
از آنجایی که مدارک شخصی و گواهی فوت دست برادرش است، برادرش به زور خواهان پیگیری کارهای اداری او از جمله خودرو که در پارکینگ و همچنین دیه و کارهای بیمه است و قصد دارد که ارث و دارایی های او را تصاحب کند. آیا قانون همسر متوفی را نادیده میگیرد و کارهای اداری را برای او (برادر متوفی) پیگیری میکند و بیمه ماشین و دیه و حقوق متوفی را به برادر متوفی میدهد یا شرط پیگیری کارهای اداری حضور همسر متوفی است؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

یه وکالت بده تا ازش بگیریم مخواد دیه رابالا بکشه 0913534 0630 واتساپ پیام بده

سيداسداله  سجاديان

سيداسداله سجاديان :

سلام از آنجا که تا زمانی که انحصار وراثت انجام نشود پیگیری پرونده امکان ندارد وبیمه یا دادگاه سهم هرکدام از وراث را به حساب خودشان واریز می کند امکان بالا کشیدن آن امکانش کم هست اما مواظب باشید به بهانه وکالت در حضور برای انجام کارهای تصادف ازتون وکالت در اخذ محکوم به نگیرند بعد دیگه نتونین به این راحتی پولتون رو بگیرید

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود
با وجود همسر و فرزندان،به برادر هیچ ارثی نمی رسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نمی تواند امکان ندارد ترکه متوفی ، به فرزندان و همسر او تعلق می گیرد بیمه فوت هم به حساب همه همه ورثه و بر طبق سهمشان واریز خواهد شد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ارث به برادر نمیرسد زیرا طبقه اول در قید حیات هستند