مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سنوات تحصیلی پرسنل ناجا

با سلام من کارمند کادر رسمی ناجا هستم با 25 سال و 9 ماه خدمت پزشک و متخصص کودکان هستم. بورسیه نبودم قبل استخدام 7 سال سابقه تحصیلی در مقطع پزشکی عمومی دارم که جز سوابق نیامده است. سوال این هست آیا سنوات تحصیلی و هزینه تحصیل بمن تعلق میگیرد چون طبق قانون استخدامی سال 1375 بند62و63 وتبصره ناجا موظف به احتساب سنوات خدمتی و هزینه تحصیلی بوده است حال این قوانین استخدامی در سال 1379 و 1385 و 1390 تغییر کرده و آن بند و ماده را حذف کرده اند اما ما طبق قوانین و آئین نامه سال 1375 استخدام شده ایم. من استخدام سال 1376 میباشم و 2 سال خدمت سربازی من نیز احتساب گردیده است. لطفا راهنمایی فرمائید با سپاس

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام . اگر شما با مدرک دکتری استخدام شدید ناجا نباید هزینه تحصیل شما رو پرداخت کنه و سنوات تحصیلی هم جزو سنوات خدمت محسوب نمیشه . اگر در حین خدمت مدرک دکتری گرفته اید اگر بورسیه باشید هم هزینه و هم سنوات تحصیلی محاسبه میشه ، در غیر اینصورت با توجه به قانون منع ماموریت آموزشی هیچ یک از هرینه ها و سنوات شما منظور نخواهد شد

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

درود بر شما البته نیاز به بررسی بیشتر واینکه در نهایت شما میتوانید درخواست خود را به دیوان عدالت ارایه نماید