مشاوره حقوقی رایگان - درخواست برق برای باغ

با سلام برای باغ 1500 متری تو آذربایجان شرقی درخواست برق میخواستم که در سند مادر اجازه دیوار کشی ذکر شده است و در فاصله 150متری ترانس هست آیا به بنده در صورت درخواست برق تعلق می‌گیرد یا خیر ؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون معمولا به باغ انشعاب برق و آب آشامیدنی نمی دهند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا اداره برق جهت ارائه انشعاب از اداره جهاد کشاورزی استعلام ودر صورت پاسخ مثبت اداره جهاد انشعابات به شما تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معمولا به باغ انشعاب برق و آب آشامیدنی نمی دهند

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام اگر باغ دارای خانه باغ یا انباری یا اتاق نگهبانی باشد هم میتوانید درخواست برق بدهید هم آب آشامیدنی