مشاوره حقوقی رایگان - رمز ثنا

سلام برای فراموش کردن رمز ثنا شماره سریال شناسنامه قبلی لازم است همسرم رمز ثنا رو فراموش کرده است و در حال حاضر در زندان است و دسترسی ندارد که اقدام کند و شماره سریال شناسنامه قبلی که با ان ثبت نام کرده ندارد لطفا راهنمایی کنید زیرا برای درخواست عفو باید ثبت نام کنم رمز ثنا فراموش شده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ازطریق دفتر خدمات قضایی جویا شوید

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

مراجعه کنید به هریک از دفتر خدمات قضایی اگر خط تلفن که ثنا ثبت کردند مجدد رمز ده رقمی بگرید