مشاوره حقوقی رایگان - ورود به دانشگاه

بنده امسال پس از چندین سال تلاش رتبه مد نظر پزشکی دانشگاهها رو آوردم . متاسفانه در یک سال اخیر شایعه ای کذب در شهرستان کوچک ما مبنی بر ارتباط بنده با خانمی شوهردار پیچیدها. اما هم خانواده من و هم خانواده اون بنده خدا همه جا تکذیب کردیم و هیچ شاکی و هیچ مدرکی موجود نبوده و هیچ ارگانی از من هیچ توضیحی نخواسته . اما مطمئنم همشهریان بدخواه و فضول من به تمام نهاد های کشوری و لشکری نامه زده اند.
سوال من اینه که این اراجیف عنودان در ورود من به دانشگاه میتونه اختلال ایجاد کنه ؟؟؟

پاسخ ها :

ورود به دانشگاه تهمت رابطه نامشروع