مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

ساختمان 7 واحد و دارای 5 پارکینگ که همگی سند دارند هست
دو تا از پارکینگ ها بدون هیچ مشکلی از درب پشتی ورود و خروج میکنن

جانمایی3 تا از پارکینگ ها که همگی هم سند دارند به این صورت هست که یک ماشین در جلو (جلوی این ماشین دیوار هست) و دو ماشین دیگر در پشت اون ماشین قرار دارند و برای جابجایی ماشین جلویی نیاز به حرکت دادن یکی از ماشین های پشتی هست. تکلیف این سه پارکینگ به چه صورتی هست؟ حق با کدوم هست؟ اگه ماشین جلویی بخواد جابجا شه تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

اگر در سند قید شده است این پارکینگ‌ها ، پارکینگ مزاحم است.