مشاوره حقوقی رایگان - چگونه زمین سند دار و زمین بدون سند را ادغام و سپس تفکیک کنیم .

زمین موروثی سند دار داریم و می خواهیم تقسیم کنیم اما محدوده زمین را مرحوم پدرم در موقع سند گرفتن خوب اعلام نکرده بود. البته دور زمین محصور و مشخص شده است، از طرفی مقداری جزیی در حدود 50 متر زمین بدون سند در کنارش داریم و چون یک ضلع آن کج و معوج است ، می خواهیم هر دو تا قطعه زمین را ادغام و سپس با هم تفکیک کنیم. چه راهی پیشنهاد می کنید ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زمین در محدوده شهر باشد ابتدا باید به شهرداری مراجعه نمایید و درخواست ادغام زمین را نمایید و اگر زمین در محدوده خارج
از شهر باشد باید به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
از طریق اداره ثبت مربوطه اقدام فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به اداره ثبت اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید جهت هرگونه ادغام یا تفکیک به اداره ثبت مربوطه مراجعه فرمایید.