مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره و راهنمایی

باسلام. شرمنده برام حکمی اومده به ناحق که دیه است که بنده توان پرداختش را ندارم و درخواست کردم که در توانم نیست و برام قسطی کنند که خواستار حضور شاهدا برای شهادت بنده که توان مالی ندارم؛ که چندین دفعه نوبت جلسه دیگر برام میگذاشت و هر بارهم به دلایلی شاهدام را رد صلاحیت میکرد؛ بعد چندین بار که با دردسر خواهش از شاهدام برای حضور دردادگاه دوباره همان رای یکجا پرداخت دیه را برام صادر کرده؛ ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار باید بکنم چون بخدا ندارم یکجا پولو بدم باتشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اگر مدعی هستید حکم محکومیت به پرداخت دیه بناحق صادر شده می توانید با ارائه ادله جدید نسبت به حکم اعاده دادرسی نمائید وبرای اعسار ازپرداخت دیه لزوما 4 نفر شاهدی که اطلاعات کاملی از جزئیات هویتی ودارائی ومحکومیت شما داشته باشند مجددا درقالب دادخواست اعسار ازپرداخت دیه تقدیم وفرایند را اینبار با تفهیم شهود دنبال نمائید قطعا به نتیجه ی مطلوب خواهید رسید البته در صورتی که واقعا معسر ونا توان از پرداخت هستید . موفق باشید