مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت و افت ماشین

سلام
من با یک موتوری تصادف کردم
افت ماشینم 17میلیون شد شورا جلسه رسیدگی گذاشت طرف قبول داشت بده
بعد قاضی شورا بهش میگه میتونی ماهی یک میلیون بدی
که انداخت دهن طرف گفت قسطی میدم
در صورتی که طرف پولداره بالای چند میلیارد دارایی داره
الان گفتن رای یک ماه دیگه میدیم
امکان داره رای اولیه قسطی کنن بدون این که طرف درخواست اعسار داده باشه ثابت کرده باشه معسره؟ چطوری میتونم مال توقیف کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید اعسار دهند تامین خواسته نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر بدون درخواست اعسار تقسیط نمیکنند و اموال برای توقیف باید معرفی شوند.در اجرای احکام درخواست ایتعلام سه گانه میدید اگر ماشین یا موتور به نامشون باشه و یا ملک یا مسابی داشته باشند مشخص میشه

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام .
چنانچه شما با پیشنهاد پرداخت اقساطی موافق باشید ، گزارش اصلاحی تنظیم میگردد.در غیراینصورت ، دادنامه ی محکومیت خوانده صادر میگردد و سپس ایشان اگر تصمیم دارد قسطی پرداخت نماید ، باید دادخواست اعسار ثبت کند و اگر دارایی و درآمد وی جوابگوی پرداخت بدهی شما باشد ، اعسارش رد میشود و مبلغ را باید یکجا به شما پرداخت نماید . شما پس از قطعیت دادنامه و ارسال به واحد اجرای احکام میتوانید اقدام به توقیف اموال وی نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر برای قسطی شدن محکوم به ، حتما باید ابتدا محکوم علیه دادخواست اعسار بدهد و اعسار ایشان هم پذیرفته بشود
بعد از صدور حکم قطعی محکوم له باید درخواست اجراییه نمایید و محکوم علیه مکلف است یا در ظرف 10 روز از ابلاغ محکوم به را بپردازد یا دادخواست اعسار بدهد