مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رسیدن حقوق پدر به دختر مطلقه

سلام من خانمی 44 ساله هستم ، پدرم چهار سال پیش فوت کردند و من 2 سال پیش با همسرم به مشکل برخوردم و تقاضای طلاق دادم و تمام کلاسهای مشاوره یعنی پنج جلسه رو رفتم و شرکت کردم ورای طلاق صادر شد من سه فرزند پسر دارم و فرزند اخرم دو سال پیش کوچیک بود و من دو سال دیگه تحمل کردم تا پسرم کمی بزرگتر بشه الان مادرم فوت کردند و من هیچ پشتوانه ای ندارم و تمام مدارک دو سال پیش موجوده برای طلاق ایا میتونم بعد از طلاق از حقوق پدرم استفاده کنم اگه میتونم چمد درصد از حقوق پدر به من میرسه؟ مادرم در قید حیات نیستند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله بعد از طلاق درصورت مجرد بودن وعدم اشتغال امکان استفاده از مستمری می باشد حداقل 50 درصد مستمری به شما تعلق خواهد کرفت

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله تمام حقوق ایشان بصورت مستمری ماهیانه بشما پرداخت میگردد