مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت اشتباه

سلام من روز چهارشنبه یه کارت به کارت انجام دادم که کارت مقصد را اسکن کردم بعد از انتقال متوجه شدم که پول را به حساب یه نفر دیگه اشتباه واریز کردم تا الانم بهم برگشت ندادن الان باید چکار کنم ممنون میشم زودتر پاسخ بدید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بانک مراجعه و شماره فرد رو بخواین معمولا بانکها همکاری میکنن بعد مطالبه اگر همکاری نکرد اقدام قضایی کنید