مشاوره حقوقی رایگان - نحوه انعقاد قرارداد با سرمایه گذار

با سلام : من یک قطعه زمین دارم که میخوام در حوزه گردشگری فعالیت کنم اما بعد سرمایه گذاری دچار کمبود منابع مالی شدم. حال یک سرمایه گذار جذب کردم. خواستم ببینم با توجه به مالکیت زمین و صرف بعضی هزینه چطوری با ایشان قررداد تنظیم کنم با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام باید قرارداد مشارکت تنظیم کنید و درخصوص شرایط و مواردش می توانید مشاوره بگیرید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر است زمان تنظیم قرار داد وکیل مجرب حضور داشته باشد