مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک برای خودم ولی به اسم فردی دیگر

با سلام.
قصد خرید آپارتمان دارم ولی می خواهم فعلا به نام یکی از اعضای خانواده بزنم.
فردی که ملک را به نام ایشان می گیرم وکالت بلاعزل می دهند ولی با توجه به اینکه وکالت بلاعزل تا زمان حیات اعتبار دارد علاوه بر گرفتن این وکالت نامه چه کار دیگری باید انجام بدهم تا خدای نکرده دچار مشکل نشوم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،باید تعهد نامه محضری بدهد مبنی براینکه متعهد می گردد بعد انتقال ملک موصوف،اولا حق فروش وانتقال به شخص حقیقی یا حقوقی ثالث را ندارد،ثانیا،تا تاریخ.....هر زمان متعهد له درخواست انتقال نماید بنام ایشان یا هر شخصی که مورد نظرش می باشد،انتقال دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علاوه بر وکالت‌نامه قراردادی بین خودتان تنظیم کنید