مشاوره حقوقی رایگان - کالای قاچاق

سلام من یه موتور سی بی 400 خریداری کردم با مدارک الان موتور از من گرفتن و تعزیرات استعلام گرفته و میگه این مدارک برای این موتور نیست موتور رو 15 میلیون قیمت گذاشتن من هم از صاحب قبلی فقط یه شماره حساب و موبایل دارم که خاموشه حالا باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

از فروشنده به جرم کلاهبرداری شکایت کنید
اسم شماره موبایل و شماره حساب رو به دادگاه بدید تا در مورد وی تحقیق و استعلام نماید